Doneer en verkrijg

Een beperkt aantal cd’s is beschikbaar voor sponsoren/donateurs.Met het sponsorgeld worden uitgestelde kosten gedekt. Doordat fondsenwerving door middel van lezingen en concerten vanwege corona-maatregelen niet kon plaatsvinden en er wel vastgehouden moest worden aan termijnen, was er onvoldoende budget om alle opname-kosten vooruit te voldoen. Omdat aan de opname betrokken partijen het belang van deze productie inzagen en vertrouwen hadden in het succes van de CD is uitstel van betaling in het vooruitzicht worden gesteld.

Voor een sponsorbijdrage van € 50,00 ontvangt u een exemplaar van de cd en exclusieve toegang tot een “Lecture”. Hierin wordt uitgelegd hoe ik tot het bijzondere tempo-concept van mijn interpretatie kwam en het muziek-theoretisch aspect op toegankelijke wijze toegelicht.

Donateurs die met een bedrag van € 100,00 of meer deze uitgave ondersteunen, ontvangen een gesigneerd exemplaar van de cd en exclusieve toegang tot een “Lecture”. Hierin wordt uitgelegd hoe ik tot het bijzondere tempo-concept van mijn interpretatie kwam en het muziektheoretisch aspect op toegankelijke wijze toegelicht. Uiteraard zijn hogere donaties welkom.

Meer informatie volgt spoedig.

 

Indien u een donatie wilt doen kunt u dit kenbaar maken door dit contactformulier in te vullen. Er zal dan contact met u opgenomen worden.

13 + 9 =